Angela Leiva zehirli bir ilişkiden nasıl çıktığını anlatıyor: “Yeniden doğmayı başardım”

celikci

New member
Angela Leiva manyetik. Doğuştan bir şehvet sahibidir ve Gran Rex Tiyatrosu'nun koridorlarında fazlasıyla duygulu bir şekilde yürür. güç. Kırmızı giyinmiş, koyu renk saçlı ve iyi makyajlı, dikkatlerden kaçmıyor. Filmin katı yönetmeni Rosalie Mullins'i canlandırdığı sahnede giydiğinden çok farklı bir görünümü var. rock okuluAndrew Lloyd Webber'in müzikalinin Arjantin versiyonu. Bu onun bu türdeki ilk çıkışı ve fazlasıyla mutlu.

Romantik şarkılar da yapmasına rağmen bir cumbia aşığı olan Ángela, bir Luna Park'ı sattı ve efsanevi Meksikalı grup cumbiera ile Amerika Birleşik Devletleri turnesine çıktı. Mavi Melekler. Deneyimin ardından rock okulu, La Trastienda'da iki sunum yapacak ve on beş yıllık profesyonel kariyerini kutlamak için ülke turu yapacak. Demek ki, Yoğun bir gündemi var. Bu sanatsal açıdan altın bir hediyeyi ima ediyor.

“Uzun süredir üzerinde çalıştığım bir büyümenin devam etmesinin sonucu olduğunu düşünüyorum. yedi yıl önce cinsiyete dayalı şiddet içeren zehirli bir ilişkiden kurtulmaya karar verdiğimde yaptığım tıklamaya eklendi. Bu, zihnimi ve birçok kapıyı açtı ve bu bir kadın olarak yeniden doğuştu” diye itiraf ediyor.

Psikolojik şiddete maruz kaldım. O benim menajerim, yapımcım, güvendiğim kişi, ortağımdı. “Babamın arkadaşıydı.”

Angela LeivaŞarkıcı ve aktris

Angela içini açıyor ve yaşadığı kabusu anlatıyor: “Psikolojik şiddete maruz kaldım. O benim menajerim, yapımcım, güvendiğim kişi, ortağımdı. Babamın bir arkadaşıydı. Ve ayrıldıktan sonra maskesini düşürüyor ve ben de göz bağını düşürüyorum. Orada kiminle olduğumu anlamaya başlıyorum. VE Kariyerim üzerinde tam kontrole sahip olduğumda arkamdan yaptığı her şeyi keşfetmeye başlıyorum çünkü kontrolü ona verdim. çünkü ona güvendim ve onun benim için bir Tanrı olduğunu hissettim.”

Ángela konuyu şöyle detaylandırıyor: “İlişkim sekiz yıl sürdü ama ben dört yıldır kötüydüm. Mutlu değildim. Şöyle hissettim: 'Artık onu sevmiyorum.' Kendimi ayırmaya çalışıyordum ama tabii ki asla başaramadım. Bitirmenin utanç verici olduğunu söyleyerek ya da onsuz bir hiç olduğumu anlamamı sağlayarak beni her zaman döverdi. Hayatımda oynadığı rolü çok iyi biliyordu, bu yüzden de bununla oynadı ve oyunu her zaman kazandı. Gece yaklaşıyordu ve bana dokunmasını istemiyordum. Kişisel düzeyde çok büyük bir reddedilmeydi ve bunu hak etmedim. O da yapmadı. Ve bir gün ağlayarak ona şöyle dedim: 'Yeter, artık dayanamıyorum.' Şu ana kadar kariyerimde neler yaptığını bilmiyordum. Benim için o hâlâ harika bir insandı.”

-Kariyerinizle ilgili neler yaptınız?

-Yanlış yönetim ve farklılıklar mahkemede çözülecektir. Ortada bir yargı süreci var. Ama mesela La 1-5/18 romanını yazdığımda Polka'ya belge mektupları göndermişti. Sanki bana sahipmiş gibi. Beni utandırdı. Ama şans eseri insanlar bana ve işime güveniyor.

Angela Leiva, School of Rock'ta Rosalie Mullins'i canlandırıyor.

-Psikolojik olarak sizi nasıl etkiledi?

-Beni yer bezi gibi bıraktı. Çünkü artık şarkı söylemeyeceğimi düşünerek ilişkiyi bitirdim. Şarkı söylemek istersem belki adımı değiştirmek zorunda kalacağımı düşünüyordum. Oradan çıkmak çok zordu.

-Nasıl iyileştin?

-İçeriye girip terapi yapmak için aylar geçti. Biyolojik kod çözmeyi ve aile dizimini denedim. Alternatif terapiler bana çok yardımcı oldu. Ayrıca arkadaşlarınızla konuşun, ailenizin ve halkın desteğini hissedin. Onun haklı olmadığını anlamam bana çok yardımcı oldu. Herkes beni dayanışma için aradı. Bir sözleşmeyi, bir kaşeyi, bir gösterinin ne kadar süreceğini ya da hangi şarkıyı söyleyeceğimi asla başaramadım…

-Toplam ne kadara mal oldu?

-Bir yıl. Ben aynı şekilde çalışmaya devam ettim ve o zaman o da bana elinden gelenin en iyisini yapmaya başladı. Ekonomik şiddet ve emek şiddeti vardı.

-Fiziksel şiddet var mıydı?

-Gerekli değildi. Neyse ki o andan itibaren yeni bir Angela var. Her gün karanlıkta kalan, bu kadar kör, bu kadar saf olan ve başarabileceğini, başarmak istediğini başardığını fark eden Angela'yı hatırlıyor. Her zaman olmak istediğim ve daha iyi olmak isteyen Angela.

Eski sevgilimden ayrılmak beni yerde bir paçavra gibi bıraktı. Çünkü artık şarkı söylemeyeceğimi düşünmeye başladım.

Angela LeivaŞarkıcı ve aktris

-Gerçek hikayeniz pekala kurgusal olabilir…

-Evet benim fikrim bir noktada dizimi yapacağımçünkü ne yazık ki birçok insanın bunun üzerinde düşünebileceğini düşünüyorum. Hikayemi birinci şahıs ağzından anlatmak isterim.

-Yakın zamanda Instagram'da babanızın olmanızı istediği her şeye sahip olduğunuzu paylaştınız, sanatçı olma kararınızda babanın etkisi oldu mu?

-Annem ve babam şarkı söylememi her zaman doğal bir şey olarak algıladılar. Beni hiç kursa götürmediler ama desteklediler. Onlarla çok güzel bir ilişkisi vardı. Annem Viviana ev hanımıydı, babam Eduardo Mario ise hayatı boyunca marangozdu. Alt-orta sınıftaydık. Çok çalışkan. Hiçbir zaman kendi evimiz olmadı. Her zaman kiralıyoruz. Sekiz yaşıma kadar Tandil'de yaşadık, sonra Buenos Aires'e, Lanus'a geldik.

-Sanatçı olmayı hayal ettin mi?

– Öyle olduğunu biliyor musun? gördüm Küçük olanlar ya da prime time pembe dizileri ve şöyle dedi: “Bunu yapabilirim.” Hiç oyunculuk eğitimi almadım. Ve benim için harikaydı. Aktris olarak ilk deneyimim striptizdeydi 1-5/18. Çok çılgın bir fırsattı. Meslektaşlarımdan öğreniyorum. Çok gözlemciyim. Pembe diziyi yaptıktan sonra istediğim her şeyi yapabileceğimi fark ettim. Leticia Brédice ve Leonor Manso'yla sahnelerde oynamak benim için nasıldı biliyor musun?

Ve senin de cumbiero tarafın var…

-Her zaman. Cumbia benim tercihimdir. Benim evimde çok cumbieros'tuk. Annem bütün gün cumbia dinledi: Leo Mattioli, los Charros, Dalila, Karina. Ayrıca şarkı söylemeyi de kendi kendime öğrendim. Büyüdüğümde okumaya başladım.

-Ve sonunda bir Gardel kazandın…

-Evet, en iyi albüm olarak, Kraliçe, eski sevgilimle başıma gelenlerden sonra bu benim ilk bağımsız albümümdü. Orada kapılar açılmaya başladı. Başarı yelpazesi açıldı. ben de oradaydım Bir rüya için şarkı söylemek ve yeni olasılıklar ortaya çıktı. Aslında Cantando'nun vokal koçu bana şunu önerdi: rock okulu. Şöyle dedi: “Rosalie karakterini canlandırabilecek bir şarkıcım var, onun en zor şeyi lirik bir şarkı söylemektir.” Ve tüm süreç böyle başladı.

-Bu müzikali yapmak ne anlama geliyor?

Bu büyük bir meydan okuma. İlk provalardan çok korktum. Rosalie'mi çoktan monte etmiştim. Ve çok iyi bir yönlendirmem vardı. Hem Ariel (Del Mastro) hem de Marcelo (Caballero) ve oyuncular.

Angela Leiva hayat hikayesinin yer aldığı bir dizi yapmayı planlıyor.  Fotoğraf: Ariel Grinberg.
Angela Leiva hayat hikayesinin yer aldığı bir dizi yapmayı planlıyor. Fotoğraf: Ariel Grinberg.

-Farklı bir takımdan olduğunuz için herhangi bir önyargılı bakış hissettiniz mi?

-Hiç de bile. Ben popüler bir şarkıcıyım ve popüler olan dağları hareket ettirir. Kulüplerde ve ülke çapında şarkı söylediğimde beni takip eden birçok insan var. Tiyatroyla ilgilenmiyorum ama gelip öğreniyorum. Meslektaşlarıma saygı duymayı severim. Onlara ne kadar hayran olduğumu ve onlardan nasıl bir şeyler öğrendiğimi her zaman anlatıyorum.

-Gelecek hakkında konuşmak benim için her zaman zordu. Ben şimdiki zamanda yaşayan bir madenim. Ama benim hedefim uluslararası bir romantik müzik yıldızı olmak olabilir (gülüyor). Onu yazacağım…

-Evet herzaman. En yakın arkadaşımla kendimi analiz ediyorum. Psikoloji okuyor, biyolojik kod çözme ve biraz da takımyıldızlarla ilgileniyor. O benim gurum, temsilcim ve arkadaşımdır. Onu çok seviyorum. Adı Alejandro Romero.

-Hikayenle ilgili herhangi bir şeyi değiştirir miydin?

-Hiçbir şeyi değiştirmeyeceğim. Hikayemi onurlandırıyorum, acı çekmeme ve beni incitmesine rağmen başıma gelenleri onurlandırıyorum. Ama öyle olmasaydı, bugün olduğum ve daha iyi olmayı arzulayan Angela olmazdım. Ve olduğum kişiyle çok gurur duyuyorum.