Estetik cerrahiye mi yoksa açık çifte mi?

celikci

New member
Aktris Eleonora Wexler Ping Pong'da Viva ile Sahneye çıkmadan önce rutinlerinizin ne olduğunu hesaplayın. İşle geziyor mu Yalan, Gonzalo Heredia ile YıldızlarVe ayrıca yapacak Toplumun sütunlarıAlvear Tiyatrosu'nda. Wexler ayrıca ona bir anne olarak en pahalıya mal olanı ve estetik ameliyatlar hakkında ne düşündüğünü ortaya koyuyor.

– İşlevi başlatmadan önce herhangi bir ritüel var mı?

-E, giyinme odasında bir Sahumerio çeviriyorum ve aynı zamanda koltuklardan kutsal bir sopa ile yürüyorum ve meslektaşlarımı çevreliyorum. Enerjilere çok inanıyorum. Ayrıca, tüm takımı kucaklıyoruz ve sonra oyuncu kadrosunun dördü nefes egzersizleri yapıyor. Kendimize güç veriyoruz.

-Ees, ben hayvanların hayranıyım. 23 yıldır bir kedim, afrodit vardı ve şimdi iki köpeğim var. Ayrıca iki kobay vardı –Dolce & Gabanna- Kızımın salgını getirdiğini. Onlara düşkündüm. Onlara çan besledim. Her hata çok fazla hassasiyet üretir. Çok sadıklar.

14 yaşında bir kriz vardı. Oyuncu olarak çalışmaya devam etmek isteyip istemediğimi bilmiyordum.

– Dünyada geri dönmek istediğiniz bir yer mi?

-Aspaña, onu seviyorum. Orada çok rahat hissediyorum. Madrid çok seviyor ve Endülüs beni deli ediyor.

– Bekar bir kızın vardı, Miranda, bugün 21, daha fazla çocuğu dört gözle mi bekliyordun?

-Hay, sanırım böyle olması gerektiği buydu. Miru çok arzu ile geldi. Anneme neredeyse otuz gittim. Hamilelikte çok dolu hissettim.

– Uyumadan önce rutininiz?

-Tiyatrodan gelirsem, yaptığım ilk şey makyajımı almak ve bazı yaratıkları giymek. Şekersiz ve tatlı bir kısmı gibi bir papatya alıyorum. Bir diziye, filme bakıyorum veya bir şeyler okuyorum. Bu benim ritüelim.

Gonzalo Heredia ve Eleonora Wexler, yalanlar sahnesinde.

Habersizlik ve insan aptallığı. Cehalet. Ve günlük yaşamdan, trafikten, rahipli insanlar ve saldırganlıktan çok kızgın.

– Son gördüğün seri?

Elma sirkesi. Muazzam.

– Sizin için ne gibi etkinlikler yapıyorsunuz?

Çok aracılık ediyorum, yogada öğrendim. Şimdi başladım Balo Salonu Caz Ve hala İngilizce okuyorum. Ve oyunculuk kursuna girmek beklemiyordu. Öğrenci olmayı seviyorum.

-Trabajás çok küçük, bir noktada durdun mu?

-Ehes, 14 yaşında bir kriz vardı. Oyuncu olarak çalışmaya devam etmek isteyip istemediğimi bilmiyordum. Beni çalışmaya çağırdılar ve dediler: “İstemiyorum.” Bana ne olduğunu bilmiyordum. Ergenlik yoğundu; Yarı düşüncelerim tarafından işkence gördü, Yetişkinlerin dünyası, oyuncunun olmak istediği imajım, kim olduğum. Ve bu çıkmazda bana müzikal komedinin yerine geçtiler Yüksek toplum Ve kabul ettim. Bir hafta içinde hazırladım. Harekete geçmem, şarkı söylemem ve dans etmeliydim. Ve sahneye çıktığımda bir şey titredi ve geri döndüm. Hayal kırıklıklarının ve başarıların ötesinde seçmeye devam ediyorum. Sevdiğim ve kendimi iyi hissettiğim şey bu.

Kız olarak çalışmaya başlamamak için orada değişirdim. Müzikal Annie'de 8 yıldı.

– Ağlarla nasıl başa çıkıyorsunuz?

-Ees, bana mal oluyor. Aslında, Her gün beni dinlendiren bir işaretim var. Göründüğünde, cep telefonunu terk etmeye çalışıyorum, ama her zaman başaramıyorum.

– Açık bir ilişkiniz var mı yoksa var mı?

-Hay değil ve Benim için rahat olduğunu hissetmiyorum. En azından hayatımda. Başka bir zamanda olduğunu söylemiyorum. Diğerine hoşlanıp hoşlanmadığını sormuyorum veya telefonu kontrol ediyorum. Bağlantımıza güvendi (tiyatro yapımcısı Sebastián Blutrach ile bir çiftte). Ve bu çok liberal değil. Paranoiquear yapabilirim ya da bazı lokalaların veya güvensizlik saldırısının ızgara yapması Ben çok kayıtlı değilim.

-bitkilerin bakımı. Bahçeyle çok iyi bir elim var, güzel bir bahçıvanın ötesinde ve onu seviyorum. Bazen bitkilere “dönüştürürüm”. Onları yarım caiduchas görürsem size şöyle diyorum: “Ne oldu?

-Her şeyin önünde pozitif.

-Dürtüsellik. Bu beni iyi düşündürmiyor.

Eleonora Wexler. Fotoğraf: Emmanuel Fernandez.
Eleonora Wexler. Fotoğraf: Emmanuel Fernandez.

-Bir film veya bir zaman serisi yapın. Çocukluğumdan beri bir dilek.

– Herhangi bir ahlaksız teklif aldınız mı?

-HAYIR. Kendimi çok küçük olarak savunmayı ve çok fazla mesafe katmayı öğrendim.

-Bu anda, hayır, ama asla kapıyı kapatmam. Her şeyin biyo -kodlama, sistemik yaptım …

-Milanesa püre, patates omlet veya balık ve kabuklu deniz ürünleri ile.

– Bir anne olarak en çok ne kadara mal oldu?

-kızımın ergenliği. Kişinin birçok korkusu ve şüphesi var. “Ne yapıyorum? Aynı zamanda, verdiğiniz değerlere güvenmelisiniz.

– Estetik cerrahi var mı?

-Asla. İfademizle, yüzümüzle çalışıyoruz. Biri daha büyük olduğunda pazarın nasıl çalıştığını görmek ve görmek kolay değildir. Alan yok ya da daha azı var. 51 yaşına gireceğim. Zamanın geçişini kabul etmek kolay değildir. Aynı şekilde, içimde yaşayan ruh hala hayatta ve hayatımda oyun ve zevk bir şey var. Bence en önemli zorluklardan biri yaşlılığı haysiyetle kabul etmektir. Ve eski bir choto değil bilge/ay olur.

– Çok erkek arkadaşın var mıydı?

-Ees, birkaç. O Noviera idi. İlkini 15 yaşında aldım. 21'i vardı. Çok genç yaşlardan beri hoşuma gitti. Cesurdu. .. (Gülerek).

Hayalim bir film veya zaman serisi yapmak. Çocukluğundan beri bir arzudur.

– Tiyatroya ek olarak 2025 işte nasıl çalışıyor?

-Bunun içindeki yalanla geziyoruz ve sonra serbest bırakacağım Toplumun sütunlarıJorge Suárez tarafından yönetilen Alvear Tiyatrosu'nda Henrik Ibsen tarafından. Çok minnettarım.

– Hayatını ne değiştirirdiniz?

-orada Kız olarak çalışmaya başlamamış. Sekiz yılda müzikalde başladım Annie Sahnenin üstünde oynamayı seven küçük bir kızdı. Yetişkin bir dünyada büyüdüm ve çocukluğun bu şeyini kaybettim.