Marcelo de Bellis gizli yeteneklerini, neyden “hasta” olduğunu ve Evli ve Çocuklu'nun geleceğini açıklıyor

celikci

New member
Marcelo de BellisDart Evli ve çocukluBuenos Aires'te bir tiyatro sezonu düzenliyor: Multiteatro'da Mama'da Betiana Blum, Alberto Fernández de Rosa, Romina Gaetani ve Magela Zanotta ile birlikte rol alıyor.

Bu Ping Pong'da yaşasınfutbol tutkusundan, parfümlerden ve naneli sakızdan bahsediyor. Nehir yıldızı Pity Martínez'le olan dostluk. Ve bir kusurunu da kabul ediyor: dikkat dağınıklığı.

-Çok utangaç. Ben tek çocuğum. Ailem aşırı korumacıydı. Özellikle annem. Utangaçlığımdan dolayı anaokulundan birinci sınıfa geçmenin benim için zor olduğunu hatırlıyorum. Ama daha sonra tiyatro sayesinde sosyal bir yer edindim.

-Multiteatro'da Mama oyununu oynuyorsunuz, galalarda kendinizi kaygılı veya gergin mi hissediyorsunuz?

-O anlarda üşüyorum. Size cerrahların soğukluğuna sahip olduğumu söylerdim. Ruh halimi hiç değiştirmiyor. Bunu sıradan bir gün olarak kabul ediyorum, önceki gece iyi uyudum. Tiyatroda bile sakinim, bu da bazen meslektaşlarımı rahatsız ediyor (gülüyor).

-Yirmili yaşlarında iki kızınız ve 6 yaşında bir oğlunuz var. Son çocukla birlikte ebeveynlik türü değişti mi?

-Evet ortam değişti. Farklı bir ekonomik istikrarım var ve bu da Bastián'ın tadını çıkarmak için daha fazla zamanım olduğu anlamına geliyor. Ben buna daha çok razıyım. O çılgın Akrep'ten ve çok karakterli. Gülmeyi seçiyorum ama bazen buna meydan okuyorum. Pek çok şeye yansıdığımı görüyorum. Bastián bana çok benziyor.

Şu anki eşimle istikrarlı bir ilişki kurmaya başladığımda terapiye geri döndüm.

Marcellus de Bellis. ortağı Marisol ile birlikte. Kredi bilgileri: Movilpress

Terapi yaptın mı ya da yaptın mı?

-Kızlarımın annesinden ayrılırken kendimi analiz ettim. Ayrıca şu anki eşimle istikrarlı bir ilişki kurmaya başladığımda terapi de yaptım. Her iki durumda da aynı analistle: çok basit bir zihniyete sahip, çok havalı bir adam. Bana ikinci kez şunu söylediğini hatırlıyorum: “Bu senin hakkında iyi bir şey söylüyor.” Şu anki eşimle olan bağın o kadar önemli olduğunu ve daha iyi olabilmek için kendimi analiz etmeye değer olduğunu hissettim. Ayrıca, kendinizin yönleri üzerinde çalışmak iyidir.

-Çocukken bile oyunculuk yapmak istediğimi biliyordum. Beni tüm okul etkinliklerine koydular. Belgrano'dan San Martín'i oynadım; ayrıca Chapulín Colorado ve Minguito'dan. Annem oyunculuk yapmamdan hiç hoşlanmadı. (gülüyor). Beni sokmasınlar diye okulu aradım. Daha sonra lisede lider oldum. Bir tiyatro grubumuz vardı ve orada oyunculuk atölyelerine başladık. Ve meslek başladı. Sahnede çok özel bir enerji hissettim. Ve bunun sayesinde liseyi bitirmeyi haklı buldum ve ders almayı bıraktım!

Darío Lopilato, Francella, Peña, Jorgelina Aruzzi, Marcelo de Bellis ve Luisana Lopilato, Married with Children'ın tiyatro versiyonunun tam kadrosu.
Darío Lopilato, Francella, Peña, Jorgelina Aruzzi, Marcelo de Bellis ve Luisana Lopilato, Married with Children'ın tiyatro versiyonunun tam kadrosu.

Futbol tarafı

-Maradona'yla arkadaş olduğunuzu okudum, doğru mu?

-Hayır Diego'yu küçükken tanırdım. Argentinos Juniors'ta futbol oynadım ve onun antrenmanını izledim. Bu bir merhaba ve hoşçakaldı. Diego toplarla dolu bir çantayla kulübe gelir ve herkese tekme atmayı öğretirdi. River Plate hayranıyım. Evet, Pato Fillol ve Pity Martínez'in arkadaşıyım. Daha geçen gün Pity'nin evinde bana yemek pişirme ayrıcalığına sahip oldum. Et ve patates yaptı. Dahası: oyunu izlemeye geldi. Giriş ücretini ödedi ve ardından ağlarda paylaşım yaptı. Bu çılgınca bir şey. İnsanlarla arası iyi. Bu farklı bir şey.

-Guillermo Francella'yla birlikte rol aldığınız Married with Children dizisini yapmak nasıl bir deneyimdi?

-Resmi bir teklif vardı ve sanırım hala gizli. Hepimiz daha olgun olduğumuz için diziyi yapmak isterim. Gran Rex'in (Ocak 2023'te) dönüşünden farklı bir şekilde keyif aldım. Unutulmaz ve tekrarı mümkün olmayan bir deneyimdi. Tiyatronun çıkışında bizi selamlamak için kuyruklar oluştu…

-Tek çocuk olmanın sıkıntısını yaşadınız mı?

-Hayır, büyük bir sevgiyle büyütüldüm. Villa Urquiza'da chorizo tarzı bir evde yaşıyorduk. Scotch bantla bantladığı kağıt topuyla çok oynuyordu ve oyunları rapor ediyordu.

-İnsanları taklit ediyorum. Eros Ramazzotti veya Larguirucho gibi adamları çok iyi taklit edebilirim. Ayrıca spora yeteneğim var. Çok iyi futbol oynarım. Ve hokkabazlık yapıyorum. Bana üç tenis topu veriyorsun ve onlara uzun süre sahip oluyorum. Herhangi bir trafik ışığında olabilir (gülüyor).

Ricardo Darín'le çalışmak isterim: Yaptığı her şeye inanan bir adam.

Marcellus de Bellis. Fotoğraf: “Movilpress”
Marcellus de Bellis. Fotoğraf: “Movilpress”

Bekleyen konu

-Bir şeyden korkuyor musun?

-Çocuklarımın başına bir şey gelmesi için. Gerçek anlamda bilinçli olan tek endişe budur.

-En çok neyden keyif alırsınız?

-Oyunculuk öğretmeyi ve baba olmayı seviyorum. Oyuncu olarak kendimi çalışan bir baba gibi hissediyorum. Bugün kariyerim hayattaki en önemli şey değil. Bir yandan da hayatın gerçekleştiğini hissediyorum.

-Evimde ateş yakmayı ve şöminenin yanmasını gerçekten seviyorum. Tiyatrodan eve döndüğümde birkaç kütük fırlatıyorum. Bu benim için terapi. Kırmızı şarabın tıpasını açtım ve közlerin uğultusunu dinlemek için oturma odasına uzandım. Orada desibelleri düşürüyorum.

-Dikkat dağıtma. Bu bir çelişki gibi görünebilir, ancak iş başkalarını dinlemeye gelince bir noktada dikkatim dağılıyor. Bir nevi dikkatimi kaybediyorum. Sınırlı bir süre içinde dinliyorum diyebilirsiniz.

-Sahneye çıkmadan önce herhangi bir düşüncen var mı?

-Şimdi Annem'de dokunduğum veya öptüğüm son kişi Paco Fernández de Rosa'dır.

-Şehrin eteklerinde yaşıyorsunuz, neden?

-Çünkü kırsalda yaşamayı seviyorum. Çok fazla yeşilim var ve onu hiçbir şeye değişmem. Pandemi sürecinde eşim ve kızlarımla birlikte her şeyi ektik. Domatesimiz, fesleğenimiz, biberiyemiz, nanemiz, yeşil soğanımız var. Ayrıca çilekler. Bazen mangal yaparken bahçeden biraz baharat alıyorum. Ve bir Alman Çoban köpeğimiz var.

-Herhangi bir rüya ya da bekleyen bir konu var mı?

Ricardo Darín'le çalışmak isterim. Bana bir usta gibi geliyor, yaptığı her şeye inanan bir adam. Oyunculuk sanatıdır. Çok doğal ve çok organik. Onu en son Carlín Calvo'nun cenazesinde gördüm. Birlikte yürüyerek mezarlıktan çıktık.

-Çok fazla sakız yerim. Nane gibi kokmayı seviyorum. Aslında kokulara hastayım. Parfümle yaşıyorum: Arabadan çıktığımda, uyumadan önce bileklerime ya da kulaklarımın arkasına sürüyorum. Terre d'Hermès'i kullanıyorum.

-Ben çok basitim. Hiçbir zaman karmaşık ya da çarpık bir insan olmadım.