Neden “hayatı ödüllendirildi ve şimdi ayrı bir çift partneri var

celikci

New member
Damián de Santo Kafasında onu çok mutlu eden üç şey var. Biri Güneş eşiğiVilla Giardino, Córdoba'da, sahip olduğu ve yirmi yıldır kurulduğu karmaşık bir kabin Coqueto. Diğeri Judas'ın öpücüğüyeni çıkmış ve kahraman olarak sahip olan psikolojik bir gerilim filmi. Ve üçüncüsü oyun Özel bir sınıf, Martín Seefeld ile şarkı söyleyip dans edecek.

Ancak Damián sadece bu harika iş anı için değil, aynı zamanda mutlu değil çünkü Üç yıl önce sıfırladı. Oyuncu bunu şöyle tanımlar: “Güzel bir bilinç anıydı.” Ne oldu? Birkaç şey vardı: bir yandan, onu son derece bağlayan ve “yalnız öldüğümüzü” anlayan ebeveynlerinin ve arkadaşlarının kaybı. Ve diğer yandan, Günlük yaşamda aşırı yük ve talep: “Patladım ve benimle ilgilenmeye başladım,” diye şaşırtıyor. Kasırga onu hayatını yeniden düşünmesine yol açtı.

Her patlamada olduğu gibi, şeyler havada uçtu, bazıları sol ve diğerleri yerleşti. “Görelim: Kişisel ihtiyaçlarımı karşılamam gerekiyordu. Her zaman eşimin, çocuklarımın, arkadaşlarımın, müşterilerimin hizmetindeydim. Her zaman her şeyi herkese çözmek ister. Çünkü kafam bana söyledi. Beni umutsuzluğa kapıldım ve kimin sorunlarını çözmek istedim, “açıklıyor.” Neyse ki durdu ve şimdi daha stratejikim “

Başlangıçta, bu değişim çevresinde belirli bir boşluk ve bir karışıklık yarattı ve tekrar verdi. “Üç yıl önce, eşim Vani ile ayrı evlerde yaşıyoruz. İlahi. Her zaman görüyorum çünkü kabinler ve çocuklarımız var. Her biri zamanlarını yönetiyor ve hepimiz iyiyiz. Göz, tavsiye etmiyorum, ama bana hizmet etti ”diyor ve güler.

Kişisel ihtiyaçlarımı karşılamam gerekiyordu. Ben her zaman hepsinin servistiydim.

Santo'nun bir sahnesinde Judas'ın öpücüğü.

İlk prömiyeri

Filmin çıkışı Judas'ın öpücüğü Süper öforik var. Teklif Vamos'tan baştan çıkarıldı: “Tabii ki yönetmen,” Martin Murphy – bana filmi düşünerek yazdığını söyledi. Rızamın yüzde elli olduğunu hayal edeceksiniz. Sonra Martín ile tanıştım ve kişiliğine aşık oldum. İlahi, süper normal, gerçek. Hayatımın bu aşamasında ihtiyacım olan insanlar “.

Polis senaryosu onu sevdi. Damián zaten o türle flört etmişti Poliladron Ve 22, deli, Adrián Suar, diğerlerinin yanı sıra.

“Ben Vücutla sahneye eşlik etmeyi seviyorum. Bir Juana Molina programında ve farklı serilerde daha genç ve çifte riskli olduğumda akrobattım. Bir yatağa serbest düşüşe beş kat atmalıyım. Ben de pratik yaptım, bu yüzden filmde çekilmeyi sevdim. İlk başta şöyle düşündüm: 'Bana yarım büyük olanı yakaladım, ama onu koydum.' Fiziksel olarak kendimi iyi ve kabul görüyorum ”diyor Damián.

Alfredo Casero, Martín Campilongo, Fredy Villarreal ve Adriana Salonia'nın da çalıştığı film, ihanet ve intikam hikayesini anlatıyor. Bir kişi, en çok sevdiği kimsenin de dahil olmak üzere bir adam kaçırdıktan sonra her şeyi kaybeder. Bundan, polis soruşturması yavaş olduğu için suçlu olan kendi araçlarını bulmaya karar verir.

“Çok karmaşık olan birçok açık hava sahnesini filme aldık, ama iyiydi. Dublaj yoktu ve ses orijinal. 'Bu bölüm Miami veya (Alfred) Hitchcock filmi' diyeceğiniz sahneler var“diyor.

Çok endişeliyim ve hala başa çıkamıyorum.

-Yahuda öpücüğündeki karakterin intikam istiyor, mısınız yoksa haklı mı yoksa kırgın mı?

-(Gülerek) Olsaydı burada olmazdı. Onları değerlere geçenlere üç ya da dört tane var, ama sanırım kaybedecek çok şeyim var. Ayrıca, daha sonra uyuyamayacağımı bilmiyorum. Bana öyle geliyor ki hayat bununla ilgileniyor.

-37 yaşındasınız, prömiyerlerle nasıl başa çıkıyorsunuz?

-daha az. Sahnelerin hayalini kurarak uyanıyorum. Her zaman hayata teşekkür etmeliyim. Biz darbelerin ve kayıpların ötesinde sağlıklıız. Ve ayaklarım yerde var çünkü gidip gidiyorum. Demek istediğim: mesleğin canlı, ama mesleğe sahip değilim.

-Villa Giardino'ya taşındığınız merkez yılları bir bulgu …

-Evet, Güzel bir delilik, vana ve benim bilinçsiz. Hayatımı değiştirdim çünkü çocuklarımın özgürlüğünü görüyorum. Camilo cankurtaranlar için çalışacak, bu yüzden 5 yıl önce orada yaşayan kardeşi ile Córdoba'ya gidiyor. Villa Giardino kırk dakika uzaklıktadır. Kabinlerden ayrılan bir otoyol var ve hemen geliyorsunuz.

Damián de Santo ve Martín Seefeld, özel bir sınıf işiyle gezecekler.
Damián de Santo ve Martín Seefeld, özel bir sınıf işiyle gezecekler.

-Dağlardaki hayatınız nasıl?

-Bir erken kalkıyorum ve bir araba ya da boynuz dinlemiyorum. Dahası, bazen kuşlar beni şişirir. Açıkçası kabinleri tutmak için bir iş. Şimdi şey zor ve işgal tüm yıl yüz değil. Aynı şekilde, ödeme masraflarına, maaşlara öncelik veriyoruz ve sonra bizimkini görüyoruz. Ama en son ne sevdiğimiz üzerinde çalışıyoruz. Bazen kabinleri ve diğer zamanlarda kabin bankasını bankaya banka yapıyoruz. Aniden bir bomba kırılır ya da gitmeyen bir sap vardır … her şeyi kiralarken mükemmel olmanız gerekir.

-Sermayede mi yaşar mısın?

-Ge izin vermeyin! Bir sağlık quilombo olsaydı maalesef tekrar yaşayacaktı.

-Vanina ile bir çiftte kaç tane var?

-99'dan. Çok fazla. Şimdi evimin olduğu yerden on dakika yaşıyorum, bu da kompleksin altında.

-Bu yaşam değişikliği bir kriz için miydi?

-Ban, aksine, Farkında olmak ve neye ihtiyacım olduğunu anlamaktı.

Yalnız yaşıyorum. Eve gelip istediğim müziği koyuyorum. Bir Fernecito alıyorum ve yorulana kadar aya bakıyorum.

-Mentain ilk başta zor olmalı …

-E, herkesle konuştum ve onlara açıkladım: “Bunu yapmıyorum; bu ilgilenirsin ya da toplarda saçlarınız varsa, çocuklarıma söylediğim gibi, bunu yap.” Çok açık. Bana ne anlatmaları gerektiğini söylediler çünkü oyunu açtım. Bir bok, çünkü bana her şeyi anlattılar, ama yasaklanacağım. Ve spor çantalarımı aldım ve başka bir yerde yaşamaya gittim.

Patladığınızda Hasta Terapisi?

-Morum, ama ben yapıyordum. Sonra bir terapist öldü ve ayrıldı. Şimdi terapistin bana yönlendirdiği şeyi uyguluyorum. Ve ben uyguluyorum. Bir kasabada ayrı evlerde yaşadığınızda, Gorriad olmanızdan bahsetmeye başladığınız hayal edin. Benim için ne istediklerini söyle. Klimayı kuran kişinin bana şöyle dedi: “Bilet seni doğurdu mu?” Beni başka biriyle bağlamış gibi anlamamı sağladı. Ve cevapladım: “Biliyorsunuz daha fazla bilet olmadığını biliyorsun, boludo, şimdi yükselişin olduğunu fark edip etmediğinizi bilmiyorum.” Bana baktı. Nasıl yaşadığım için ne sikik bir bakıma! (Gülerek).

-Ve yalnızlıktan hoşlanıyor musun?

-Ees, eve gelip istediğim müziği koyuyorum. Bir Fernecito yapıyorum, yorulana kadar dışarı çıkıp aya bakıyorum.

-Tiyatroya gidelim, oyun size nasıl geliyor?

-özel bir sınıf Daniel Dátola'dan. Yıllar önce bana şöyle diyor: “Birlikte çalışmalıyız. Bir iş yapalım.” Bu komedi Meksika'da bir başarıydı. Okudum ve dedim ki: “Bu bir tur için bir çalışma ve tüm şehirlerde minnettar olacak.” Buna ek olarak, brüt olan Martín (Seefeld) ile çalışıyorum. Şarkı söyleyip dans edeceğiz. Martín tanrılar gibi dans ediyor. Doğum günlerinde, evliliklerde, ortaklarımızla pistlere ilk giren ve bir felaket yapan biziz (gülüyor).

Damián de Santo 20 yıl önce Córdoba'ya kuruldu. Fotoğraf: Guillermo Adami.
Damián de Santo 20 yıl önce Córdoba'ya kuruldu. Fotoğraf: Guillermo Adami.

-Trata, karısı yıllar sonra onu terk eden ve yüzüğe dönmek isteyen içe dönük, güvensiz bir adam. Yönetmen, tank suyu gibi sessiz olan Manuel González Gil, başka bir ilahi. Harika oluyoruz. Córdoba'daki Kutsal Hafta boyunca çıkış yapıyoruz. Sonra diğer şehirlerin yanı sıra Concordia, Cipoletti, General Roca, Villa Regina, Viedma, Neuquén'e gidiyoruz. Ayrıca Buenos Aires'te olacağız. Güleceksin.

-Çocuklarınızla iyi bir ilişkiniz var mı?

-istiyorlar, evet. Çocuklarımı her zaman seveceğim. İstediklerini yapıyorlar. Bu, hayatınıza biraz adrenalin ve mutluluk sağlar. Bir aktör olmak için biraz daha fazla savaşmak zorunda kaldım. UBA'da deniz biyolojisi okumaya başladım, bir gece okulunda, bir nakliye şirketinin sürücüsünde öncü oldum, sonra boş pozisyonları olduğunu öğrenen yaşlı adamımın bir arkadaşı aracılığıyla bir bankaya girdim. Beni bugün benim arkadaşım olan mesleki öncesi meslektaşta götüren adam bana şunları söyledi: “Seni neden aradığımı biliyor musun? Çünkü tiyatro okuduğunuz müfredatta gördüm. Kredi kartı ve cari hesap satmak için bize çok hizmet verecektir. “Eğer devam ederse, bugün bir dış ticaret müdürüydü.

-Bir kariyer yapacağınızı hayal edersiniz?

-Mor, geleceğin nasıl olacağını bilmiyordum. Bu çocuk gibi diğerleri gibi bahse girerim, bu filmle Martín Tasarruflarınızın gümüşü ile yapmak. Prima Opera. Gerçek şu ki, her şeyi mesleğe borçluyum. Ayrıca Romina ve babası Yankelevich, Cris Morena, Adrián Suar'a.

Ne pişman olduğumu biliyor musun? Birçok şey yapmış ve onları bitirmemişti.

56 yaşındasın, yaş sana çarpıyor mu?

-Evet, Kalkıyorum ve her şey acıtıyor, eklemler acıyor. Olan şey, her şeyi parlattım. Akrobasi yaptım, arttım, her şey gençliğin ömür boyu süreceğini düşünerek ısınmadan. Bisikletle yürüyorum, yürüyüşe çıkıyorum, ama eklemler artık aynı değil.

-ölümden korkuyor musun?

-Hiç geç kalmıyorum. Dokunduğumda uykuya dalmak istiyorum. Yaşlı adamım öldüğü gibi trafik kazasında değil, bence yerinde öldü, ama bilmiyorum.

-Bir şeyden pişman mısın?

Çok endişeliyim ve hala başa çıkamıyorum. Kendimi anlamak istiyorum. Bu bir bahane değil. Ben Geminianım. Kahkezlerken sana bir TV tamir ediyorum ve koltuğu sallıyorum. Aynı zamanda pirinç yapmak için su koyuyorum ve bir fotoğraf değiştiriyorum. Hiçbir şeyleri bitirmemesi muhtemel … ve aynı zamanda pirinci yakması, TV'yi kırması veya öfkeli olması muhtemeldir çünkü bir vida kaybettim.

-Well, ama şehirden uzak olmak size yardımcı olmalı …

-Ees, çok şey alıyorum. Örneğin, gün batımına bakın. Ama bak: Bunun için hazırlanıyorum: Dışarı çıkıyorum, bir güvertede bulunduğum bir masada hissediyorum ve yemin ederim ki, “Bunu boyarım” dememek için derin nefes almam gerektiğine yemin ederim. Ya da şöyle deyin: “Bakın ışığın nasıl olduğuna bak, geçen ay boyadım.” Ve diyorum ki: “Vani, bana fırçayı getir.” Yapamamak. Rahatlamak için bir iş. Ve ne pişman olduğumu biliyor musun? Birçok şey yapmış ve onları bitirmemesi. Her şekilde.