“Rocky” in tiyatrosundaki kız arkadaşı Dai Fernández, korkuların üstesinden gelme ve Primera'da oynama mücadelesini anlatıyor

celikci

New member
Geçen yılın 5 Mayıs'ta, doğum gününde 36, Dai Fernández, mumları üflemeden önce Nico Vázquez'in tavsiyesini dikkatlice dinledi. Dedi ki: “Dilekleri sordum. Büyük bir şeyin gelebileceğini biliyorum ve eğer size verilirse bana veriyor.”

Oyuncu, şarkıcı ve dansçı aktör ve arkadaşın ne anlama geldiğini pek anlamadı, ama onu dinledi. Ve neredeyse altı ay içinde bu “büyük” oldu: Dai Rocky'nin kız arkadaşı olmayı seçtiVázquez'in bugün, tiyatroda oynadığı karakter.

Geçen ay, Lola Membrives'ta çok başarılı bir şekilde çıkış yaptılar. Ring dahil ortam, Şok edici ve işlev sırasında çok fazla duygu yaşanıyor. “Benim için yaşadığım bir rüya,” diyor Dai, giyinme odasında. İnsan kalitesi bir tota keyfil. “

Çalışma, Sylvester Stallone ve Beyond Boxing'in oynadığı sinematografik klasiğin bir versiyonudur Sevgi, esneklik ve üst üste binen bir hikaye anlatınN. Dai, tam olarak, kendini Adrian'ın cildine, Rocky (Nico Vázquez) ile bir aşk hikayesi yaşayan utangaç ve ayrılmış genç kadın. Ve kırıyor.

Hayatının birazı

Dai Caballito'da doğdu. Annesi Laura plastik bir sanatçı ve babası Horacio, bir muhasebeci. Bir kız olarak çok dans etmeyi sevdi ve aile şovlarını yaptı. Büyükannesi Estela ve büyük -büyükannesi Estefanía, şarkı söyledi. Maria Callas'ı sevdiler.

Brute kuvvet çok şey yaptı ve ayrıca düşündüğümden çok daha cesur olduğunu keşfetti

Dai FernándezOyuncu, şarkıcı ve dansçı

Gevşek dans dersleri almaya başladı, ancak sadece 15 yaşında Müzikal komediye tamamen girdi içinde Kaleydoskop. Liseyi bitirir bitirmez – Kanada Okulu'nda – ebeveynlere 'Oyuncu olmak istiyorum' dedi.

Julio Bocca Vakfı'nda okumaya devam etti ve aynı zamanda Sinematografik Araştırma Merkezi'nde sahne sanatları performansı ve yönü. Daha sonra dansta sanat öğretim personeli olan dansları inceleyen Ulusal Sanat Üniversitesi'nde sona erdi.

“Her zaman dedim ki: 'Şans bir noktada gelirse, en iyi şekilde hazırlandığımı olabildiğince buluyorum,” diye tekrarlıyor.

Ve şans 2011'de geldi. Disney JuniorTopa ve Muni'nin yanında. “Yaptığım ilk ticari şeydi ve ilk kez tiyatroda, Corrientes Street'teki. Meclisin bir parçasıydı. Süper güzel bir deneyim oldu. “

Sonra dans etti Peter Pan bir zamanlar Angela Torres'i değiştirdi ve Aladdin. Ayrıca yeteneğini küçük ekranda gösterdi: ViolettaNeredeyse Melekler Ve Müttefik.

Tiyatroda Rocky ve Adrian, Vázquez ve Dai. Fotoğraf: Emmanuel Fernández.

Ama Dai'nin hayatında bir önceki ve sonra vardı ve onun zamanı içindi Bruta Force:(Fiziksel, beceri ve görsel sanatları birleştiren benzersiz teatral deneyim): “Şirketle beş yıl gibiydim ve bu benim için bir menteşeydi. Bana dünyayı tanıma olasılığını verdi. Örneğin Çin'de altı ay geçirdik, birkaç şehri gezdik. Bu bir süre başka bir gezegene gitmek gibiydi çünkü hayatımızdan tamamen farklı bir şey. Halk çok memnun. Sonra Romanya, İtalya, Suudi Arabistan'a gittik, beni çok işaretleyen başka bir yer, hatta işin kostümünü değiştirmek zorunda kaldık çünkü kadınlar örtülmeli, vücudu göremedik. Kaba kuvvet Çok sıkıca bağlandım ve ayrıca düşündüğümden çok daha cesur olduğunu keşfettim. Havada uçtum, çok riskli bir şovdu ve biraz daha güvenmeye çalışıyordu.

-Başka bir şey mi aldın?

-Evet, Pandemide emlakçı olarak çalıştım. Sanatsal ve depresyonda ve aşağı hiçbir şey yoktu. Zordu. Ama bir gün emlak görevlisinde oturuyordum ve bana direktörü Mariano DeMaría diyordum Tootsie Ve şimdi de KayalıkNico ile birlikte ve bana şunları söyler: '” Tootsie Ve gelmeni istiyorum. “Onunla zaten bir şovda çalışmıştım Kulüp 57Nickelodeon'da. Ve Meclis için kaldım ve son üç ayı değiştirdiğim Julieta Nair Calvo'nun bir kapağı olarak Tootsie. Ulaşacak köprü buydu Kayalık.

-Skandallar veya ünlü erkek arkadaşları olmadan yavaş yavaş yavaşladın …

-(Gülüyor) Olduğu gibi. Ben düşük profilim. Aslında, Nico bana şöyle dedi: 'Bir zamanlar seninle bir şeyde rol almak istiyorum' dedim: 'Bu mümkün olmayacak çünkü ünlü değilim ya da çok fazla takipçim var.' Küçük yürüyüşümü yapıyordum. Ve bugün her şeyin hizmet ettiğini düşünüyorum: iyi ve kötü, kalmadığım zamanlar ve beni ilerlemeye ittiler. Neyse ki çok evet vardı.

Sahnede olmak benim için biliniyor, benim güvenli yerim. Ama diğer her şey yeni, bilinmiyor, farklı

Dai FernándezOyuncu, şarkıcı ve dansçı

-Zaman, curler ve en seksi fotoğraflar var, profiliniz nedir?

-Karakterine daha çok benziyorum, Adrian. Oldukça utangaçım, biraz fark edilmeden arıyorum, ama sahnede hepsi etkin. Benim için konuşmasını seviyorum.

-Adrian'dan hoşlandığınız fark edilir.

-Morse karaktere, kadının nasıl dönüştüğüne aşığım. Birisinin size bir şans vermesi, size göstermek için biraz daha dışarı çıkma ile çok özdeşleşmiş hissediyorum. Size başka gözlerle bakan biri, bunun sizi nasıl dönüştürdüğü, sizi daha güçlü hissettirmesini ve size güven vermesini sağlıyor. İki kişi arasında aşık olduklarının bir parçasıdır. Ve meslekten bana büyük bir fırsat verdiler. Bu konuda biraz kayalık hissediyorum. Rocky'ye Dünya Şampiyonu ile savaşma fırsatı verilir ve birçok insan görecek bir şeydir. Benim durumumda, bana Primera'da, büyük liglerde oynama fırsatı verdiklerini hissediyorum.

-Bir dansçı olan bir çiftsiniz, nasıl buluştular?

-onunla dans derslerinde tanıştım. Adı Gonzalo (Geber). Yedi yıl öncesine kadar her zaman arkadaştık ki, bir gün birbirimize başka bir şekilde baktık. Her şey böyle başladı. Birlikte çok iş yaptık. Bir köpeğimiz var Pacha.

Muhteşem, Dai Fernández tiyatroda poz veriyor. Fotoğraf: Emmanuel Fernández.
Muhteşem, Dai Fernández tiyatroda poz veriyor. Fotoğraf: Emmanuel Fernández.

-İnsanların sevgisini hissediyor musun?

-Geçen gün bir otoparkta bir bayanla tanıştım ve dedim ki: 'Ah, o Rocky'nin kız arkadaşı'. İşi görmeye bile gelmemişti. Eve geldim ve erkek arkadaşıma söyledim. Ya da tiyatronun çıkışında başıma geliyor, birçok adam bana beni heyecanlandırdıklarını söylememi engelliyor. Güçlü sahneyle ağladılar. Rocky'yi ilk gördüklerinde yaşadıkları şeyi yeniden yaşadıkları için bana teşekkür ediyorlar.

-Generim. Her zaman geliştirilecek bir şey olduğunu hissediyorum. Bu yüzden seminerler yaparken yaşıyorum.

-Yes, yedi ay önce bitirdiğimde başladım Tootsie. Dedim ki: 'Şey, yoğun bir şey geliyor, çünkü KayalıkBiraz muhafazaya ihtiyacım olacak. ' Korkuyordum ve bana birkaç hayalet geldi: buna bağlı olmamak; İnsanları ve nasıl görüş alacağımı seversem: Çünkü maruz kalmak herkes düşünüyor. Bunun bana duygusal olarak zarar vereceğinden korktum. Öte yandan, beni not alırken bul. Sahnede olmak benim için biliniyor, benim güvenli yerim. Ama diğer her şey yeni, bilinmiyor, farklı.

– Ve şey nasıl geliyor?

-Neyse ki terapi ile iyi geliyorsunuz ve eğlenmeme izin verdiğim için mutluyum. Bazen bir boru ile alıyorum ve bu sefer dedim: 'Hadi sevgiyle taşıma egzersizini yapalım.' Sana korkmadan ve sinirsiz söylemiyorum, ama, bu gezi için onları bir süre alıyoruz. Çünkü eğer kaçırmayacaksam. Ve bunların hiçbirini kaçırmak istemiyorum. Ve yemin ederim onu kaçırmıyorum.