Mars Retroda ilişkiye başlanır mı ?

Onur

New member
[color=]Mars Retroda İlişkiye Başlanır Mı? "Beni Arama, Mars Beni Anlamaz!"

Herkese merhaba! Son zamanlarda etrafımda o kadar çok Mars retro muhabbeti duydum ki, bir ara, sanki herkes retro gezegenlerden mi etkileniyor, yoksa sadece sabah kahvesini erken içen insanlar mı daha fazla Mars’ı tartışıyordu diye düşündüm. Ama bir şey var: Mars retrosu başladığında, bir anda herkesin ilişkilerindeki 'ters giden' şeylerin sorumlusu gezegen oluyor. İlişkiye başlamak mı? Ooo, Mars retroda! Bugün işte tam bu noktaya değinmek istiyorum: Mars retroda ilişkiye başlanır mı?

Düşünsenize, birini beğeniyorsunuz, bu kişi de sizi beğeniyor ve büyük bir cesaretle o akşam buluşma önerisi yapıyorsunuz. Tam o sırada kafanızda ‘Acaba bu Mars geri gidiyor mu?’ sorusu belirmiyor mu? Benim kafamda hep şu sahne canlanıyor: Mars geri gidiyor, birinin mesajı size yanlış geliyor, yanıt verirken telefonu ters tutuyorsunuz ve "Aaa ben seni beğeniyorum!" diyorsunuz ama aslında söylediklerinizin Mars’a göre hiç anlamı yok. Neyse ki sonradan geri alıyorsunuz, ama iş işten geçmiş oluyor… Eh, bu da retro olmanın güzelliklerinden biri!

[color=]Mars Retroda Aşk: Bu Dönemde Başlayan İlişkiler Daha Güçlü Olur Mu?

Şimdi, Mars retroya girdiğinde, eski sevgililer geri mi gelir? Ah, ne büyük bir soru! Gerçekten de astroloji tartışmalarında çok popüler bir tema bu. Yani, retroda ilişki başlatmak gerçekten mantıklı mı? Bir yandan baktığınızda, ‘Neden olmasın?’ diyebilirsiniz. Geçmişte yapılmadık ve söylenmedik ne varsa, bu dönemde ortaya çıkıp her şeyin daha derin ve anlamlı olmasına neden olabilir. "Her şey bir şansa bağlı" diyorsanız, Mars retro dönemi eski bağlantılarla yeniden birleştiren gizli bir güç olabilir. Ama… (tabii ki de bir “ama” var) retro dönemleri bazen kafa karıştırıcı olabilir. Bu dönemde, biraz daha temkinli yaklaşmak ve sezgilerinize güvenmek de yerinde bir seçenek olabilir.

[color=]Erkekler: Çözüm Odaklı Yaklaşımlar ve Mars’ın Geride Kalmış Kararları

Şimdi gelelim erkeklerin Mars retrosundaki ilişkilerine nasıl baktıklarına. Erkekler, genellikle stratejik düşünmeyi severler. Bu yüzden bir Mars retrosunda ilişkiye başlamak konusunda pek cesur olmuyorlar gibi görünebilir. Bir Mars retro etkisi altında, erkekler için her şey çok daha "mantıklı" olmak zorundadır, değil mi? Yani, aslında ilişkiyi temellendirirken "Hedefim ne, bu ilişki nasıl gelişir, gelecekteki benim için olası yararları neler?" gibi sorular birçoğunun kafasında dönüp durur.

Bunu örnekle açıklayalım: Berk, Mars retrosu başladığında yeni bir ilişkiye başlama konusunda oldukça temkinliydi. Düşüncesi şuydu: “Duygusal anlamda bir kafa karışıklığı var, işin içine Mars girmemeli, sonradan pişmanlık yaşamamalıyım." Berk, geçmiş ilişkilerine ve Mars’ın 'geri gittiği' zaman dilimlerinde yapmadığı hataları hatırlayarak, başlangıçtaki heyecanını kontrol altında tutmayı tercih etti. Tam olarak çözüm odaklı bir yaklaşım! Mars retro, cesurca yeni bir ilişkiye başlamak yerine, zaten var olanı düzeltme dönemi olabilir diye düşündü.

Sonunda, ilişkilerdeki stratejileri belirlerken pek hata yapmadığını fark etti, ancak yine de ‘bu Mars geri giderken neden risk alayım?’ yaklaşımı oldukça yaygındır. Peki, biz bu kadar stratejik yaklaşırken duygusal anlamda kaybettiğimiz şeyler neler olabilir?

[color=]Kadınlar: Duygusal İhtiyaçlar ve Mars’ın "Duygusal Belirsizlik" Etkisi

Mars retro döneminin en çok etkilediği kişisel alanlardan biri de kadınların ilişkilerle olan duygusal bağlarıdır. Mars, erkekler için genellikle aksiyon ve harekete geçme gezegeni olsa da, kadınlar için bazen duygusal bir karmaşaya dönüşebilir. Retroda bir ilişkiye başlamak, hem duygusal bir derinlik yaratabilir hem de kafa karışıklığını artırabilir. Bu dönemde kadınlar daha fazla “Acaba bu kişi gerçekten doğru kişi mi?” diye sorgulama eğilimindedirler.

Örneğin, Ayşe, Mars retro döneminde yeni biriyle ilişkiye başlamayı düşündü. Ama işin içinde Mars varken, bir şeyler garipti. "Bu kişiyle gerçekten bağ kurabiliyor muyum, yoksa retro gezegenler yüzünden mi böyle hissediyorum?" sorusu kafasını kurcaladı. Mars retroda başlamak, duygusal anlamda çok fazla belirsizlik içeriyordu. O yüzden Ayşe, biraz daha sabırlı olmayı ve duygusal olarak daha sağlam bir temele oturduğunda harekete geçmeyi tercih etti. Bazen duygusal belirsizlik, hızlı ve ani kararlar almayı engeller.

[color=]Mars Retroda Aşk: Başlayalım mı, Başlamayalım mı?

Gelelim şu soruya: Mars retroda gerçekten ilişkiye başlanır mı? Bu sorunun cevabı, kişisel olarak değişiklik gösterebilir, ama retro zamanları, fazla ani ve hızlı kararlar almak için en uygun zamanlar değildir. Evet, belki duygusal anlamda bir şeyler harekete geçebilir, ama Mars’ın geriye doğru gitmesi bazen, bir şeylerin çok da net olmadığı zamanları işaret eder. Mars retroda ilişkiler genellikle eski duygusal yaraları ortaya çıkarabilir ve geçmişteki yanlış anlamalar tekrar gün yüzüne çıkabilir.

Ama yine de bir şeyler başlamak isteyenler için Mars retrosu, geçmişle yüzleşme ve yanlışları düzeltme zamanı olabilir. Bazen ilişkilerdeki o ‘kayıp anı’ bulmak, Mars’ın geri gitmesini beklemek kadar anlamlı olabilir. Kim bilir?

[color=]Sonuç: Mars Retroda İlişkiye Başlamak – Cesaret mi, Risk mi?

Mars retroda bir ilişkiye başlamak, elbette bir cesaret işidir, ama aynı zamanda bir risk de barındırır. Kimi zaman bu dönem, duygusal karmaşaların, yanlış anlamaların ve geçmişin yüzeye çıkmasına neden olabilir. Erkekler stratejik bir şekilde yaklaşırken, kadınlar duygusal derinlikte kaybolabilir. Her iki bakış açısını da göz önünde bulundurmak, ilişkilerinizi yönetirken daha dikkatli olmanıza yardımcı olabilir.

Sizce Mars retroda ilişkiye başlamak cesaret mi, yoksa risk mi? Bu dönemde aşk arayışına çıkanlar, Mars’ın geri hareketiyle nasıl başa çıkıyorlar? Düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşarak tartışmaya katılın!